DGNB

​DGNB er en international bæredygtighedscertificering, der har til formål at fremme bæredygtighed i det byggede miljø. I Danmark er det muligt at certificere forskellige typer bygninger, både eksist. og nye samt byområder. Alle certificeringer er tilpasset danske forhold og krav. Som certificering fungerer DGNB som benchmark for bæredygtighed. Det betyder, at en DGNB-certificering kan bruges til at fremhæve og udbedre de bæredygtige indsatser. Det er dermed en måde at øge niveauet for bæredygtighed i den enkelte bygning og i byggebranchen i det hele taget.

DGNB fungerer samtidig som et værktøj til at tilrettelægge bæredygtighedsindsatsen i byggeprocessen og tage de mest hensigtsmæssige beslutninger undervejs i udviklingen af den enkelte og unikke bygning - uden at DGNB er en færdigpakket løsning for, hvordan et byggeri skal se ud. Ved at lave en DGNB-certificering får bygherre og rådgiver en struktureret og systematisk gennemgang af alle parametre af bygningen, som den planlægges og udføres.

Det handler om at identificere og mindske omkostninger, som ikke bidrager til at øge bygningens værdi på hverken kort eller lang sigt - og så handler det naturligvis om at skabe en øget værdi af bygningen i sidste ende.

​​

En DGNB-certificering er med andre ord en garanti for, at alle løsninger og beslutninger er foretaget på et oplyst grundlag. Både international og dansk erfaring viser, at det betyder færre misforståelser og fejl - og dét giver byggeri til tiden, færre uforudsete hændelser og færre ulykker.​​

Modtager af miljødiplom 2020 grøn

​​Miljødiplom for Korsløkken​

C & W ARKITEKTER A/S

CVR​: 36018445

​KULLINGGADE 31E, 2. SAL, 

5700 SVENDBORG

Klik her for rutevejledning

​SIVLANDVÆNGET 29, 

5260 ODENSE S

Klik her for rutevejledning

TELEFON:

​​62 21 47 20