VI SØGER PRAKTIKANTER - 6. SEMESTER, MED START AUGUST 2023

 Er du bygningskonstruktørstuderende, og skal i praktik i 6. semester efter sommerferien, så læs videre under fanen "JOB". Her finder du også link til stillingsopslaget.

Billedet er fra februar 2023, hvor vi havde fornøjelsen, at have18 studerende fra UCL Erhvervsakademi Bygningskonstruktøruddannelsen på byggepladsbesøg i Skt. Klemensparken.

Her er det vores byggeleder Preben Wibe, som er i gang med at forklare nærmere om byggeriet.

​BYGNINGSKONSTRUKTØRSTUDERENDE PÅ BYGGEPLADSBESØG I SKT. KLEMENSPARKEN

Februar | 21008 

På byggepladsen Skt. Klemensparken har vi lige haft besøg af 18 bygningskonstruktørstuderende fra 5. semester samt underviser Ulla Aabjerg, fra UCL Erhvervsakademi Bygningskonstruktøruddannelsen.

De studerende havde på forhånd tilsendt en række spørgsmål til vores projektledere, omkring projektet og den daglige håndtering samt koordinering af arbejdet på pladsen. I mødelokalet i skurbyen fik de først en grundig overordnet gennemgang af projektet. Efterfølgende var de på en gennemgang på byggepladsen.

INDVIELSE AF STIGE SOGNEGÅRD

Januar | sag 18009

Indvielse af den nye Sognegård i Stige, er netop lige afholdt.

RENOVERING AF PARKVEJ I ODENSE

november | sag 11080

Renoveringen af de 72 boliger som er beliggende på Parkvej i Odense, fordelt på 6 blokke, er vel overstået - og alle lejere er tilbage i deres boliger. Alle 72 boliger har gennemgået en totalrenovering med nye VVS- og el-installationer, samt et nyt decentralt ventilationsanlæg. Hertil er der lavet helt nye badeværelser med gulvvarme. I lejlighedens øvrige rum er der lagt nye laminatgulve på strøer. Køkkenet er udskiftet til moderne lyst køkken med indbygningsovn, kogeplade og et indbygningskøleskab, samt der er forberedt til en opvaskemaskine.

Taget et udskiftet med nye sorte eternitplader, som passer godt til blokkenes nye skærmteglsfacade, som er efterisoleret ifm. renoveringen. Ved 60 af lejlighederne er der monteret nye altaner med glasværn, hvor der samtidig er etableret nye gulvfacadepartier.

Boligforeningen Kristiansdal har prioriteret de grønne arealer højt, hertil er der etableret nye frugttræer, bænkeområder, bøgehække og diverse planter, som sammen med det nye kunstværk ved fælleshuset, har givet området på Parkvej et væsentlig visuelt løft.

C&W Arkitekter takker Boligforeningen Kristiansdal samt håndværkere, for et godt samarbejde og det flotte resultat.

REJSEGILDE – AFD. 12 GRØNTOFTEN

november | sag 15093

Den 17. november 2022 havde vi rejsegilde i afd. 12, Grøntoften.

For Boligforeningen Grønløkken, udfører C & W Arkitekter, i delt rådgivning med Rambøll A/S, renovering af afd. 12, Grøntoften 1-81, Langeskov.

​ÆRESPRISEN BYG TIL VÆKST 2022

november | personale

Bygge- og projektleder Kim Fink, har netop vundet æresprisen ved Byg til Vækst 2022, som blev afholdt i Guldsalen på Svendborg Teater.

Byg til Vækst er et fællesskab på Fyn, som arbejder for at få flere unge fynboer motiveret til job og uddannelse, i den fynske bygge- og anlægsbranche. Byg til Vækst har rettet fokus på de helt unge i alderen 15-18 år, således de kan komme i praktik- og uddannelsesforløb.

Kim vandt æresprisen for sit lange og vedholdende arbejde, for at få flere unge i arbejde, og give dem chancen for at arbejde indenfor byggeriet. Kim har været med helt fra den spæde opstart af Byg til Vækst, i tæt samarbejde med bl.a Susanne Toftager og Poul Philipsen fra Byg til Vækst.

Særligt under renoveringen af Korsløkkeparken i Odense, for Fyns Almennyttigt Boligselskab, blev der afholdt mange møder, hvilket resulterede i adskillige praktikforløb, hvor flere er endt med konkret læreplads og fast arbejde

H C ANDERSENS FØDEHJEM

oktober | sag 21003

Med istandsættelsen af H. C. Andersens fødehjem i Odense, har tegnestuen nyligt afleveret et projekt, der på mange måder bidrager til den historiske formidling af H. C. Andersens liv og virke.

Hensigten med projektet har været at tilbageføre fødehjemmet til mere autentiske rammer, hvor interiør på mere troværdig vis, afspejler den byggeskik og det fattige hus, det var, på tidspunktet for Andersens fødsel.

Intentionen er ikke at fremstille et møbleret hjem, som det så ud på den tid eller at vise den ruminddeling og indretning der var, men at vise det tomme hjem - i en form og med et udtryk - der bedst muligt svarer til et fattigt hus omkring 1800.

Oplevelsen skal være en følelse og fornemmelse af fraværet, og den tid der er gået siden Andersen blev født. Fødehjemmet er afslutningen af det samlede udstillingsforløb, og bliver en del af et afsnit med overskriften Mindet, som starter med udgangen fra det sidste store udstillingsrum med temaet Transformation.
Det bliver en bevægelse fra eventyrenes univers af lys og mange stemmer, til et ensomt lys og en enkel stemme, der hvor det hele begyndte – på fødestedet.

C&W Arkitekter siger bygherre, Slots- og Kulturstyrelsen samt håndværkere mange tak for det gode samarbejde og smukke resultat.

DGNB GULD

oktober | sag 17055


Vi er stolte af, at kunne vise det længe ventede certifikat frem for Tankefuld II, Rønnows Gader 1-5 & 2-16 - hvor vi netop har opnået DGNB guld.

Vi har sammen med Fyns Almennyttige Boligselskab udført et smukt bæredygtigt byggeri i flotte rammer, tæt på natur og ro.

Med C & W Arkitekter i spidsen, i tæt samarbejde med Rambøll og GK Kaysen som udførende hovedentreprenør - vil vi gerne sige tak for samarbejdet, og et stort tillykke til FAB, med certifikatet.

Med FAB afd. 104 Haarby Lund lige om hjørnet, og forhåbentligt flere sager på vej, ser vi frem til flere DGNB sager i 

C & W regi.

REJSEGILDE - SKT. KLEMENSPARKEN

oktober | sag 21008

​Vi har netop lige haft rejsegilde i Skt. Klemensparken.

For Arbejdernes Boligforening Odense, udfører C & W Arkitekter, i delt rådgivning med Rambøll A/S, renovering af 238 lejligheder i Skt. Klemensparken.

C & W Arkitekter A/S   |   ​CVR: 36018445   |   Kullinggade 31E, 2. sal., 5700 Svendborg   |   Tlf.: 62 21 47 20 ​  |   E-mail: cw@cw-arkitekter.dk   |   FØLG OS PÅ LINKEDIN