Profil​

Igennem en bred vifte af opgaver har C&W Arkitekter A/S – siden 1974 - sat sit arkitektoniske aftryk i hele landet med Svendborg og Fyn som det naturlige udgangspunkt.

C&W Arkitekter A/S er en kreativ tegnestue med arbejdsopgaver der spænder vidt fra nybyggeri til restaurering. Udgangspunktet i hver enkelt opgave er forståelsen for stedets kvaliteter og historiske sammenhænge, der danner afsæt for den videre proces. Gennem en ydmyghed og respektfuld tilgang, søger tegnestuen at skabe de bedste rammer for det bebyggede miljø.

Grundtanken er, at ethvert element i en opgave skal bearbejdes ud fra en helhedsopfattelse, der på én gang fokuserer på projektets tidsløse kvaliteter, på respekten for bestående rammer samt krav til form og funktion.

Dagligdagen på tegnestuen er præget af entusiasme og energi, og både interne og eksterne relationer bygger på åbenhed, tillid og kreativ kommunikation.

Medlem af BYG FYN

Vi er medlem af BYG FYN ; et erhvervsnetværk for miljøledelse, grøn omstilling, cirkulær økonomi og bæredygtighed inden for byggeri. Her udvikler vi løbende vores viden og kompetencer inden for bæredygtighed, arbejdsmiljø, energi, digitalt byggeri og samfundsansvar.​

C & W ARKITEKTER A/S

CVR​: 36018445

​KULLINGGADE 31E, 2. SAL, 

5700 SVENDBORG

Klik her for rutevejledning

​SIVLANDVÆNGET 29, 

5260 ODENSE S

Klik her for rutevejledning

TELEFON:

​​62 21 47 20