​​Job

Byggeleder

Et selvstændigt job med ansvar og indflydelse. Vi har travlt, og søger efter en erfaren byggeleder​ - du kan se opslaget her

Ansøgning sendes til job@cw-arkitekter.dk i emnefeltet skrives: Projekterende. Ansøgning må ikke indeholde personfølsomme oplysninger som CPR.nr. 

PROJEKTERENDE BYGNINGSKONSTRUKTØR

Vi har travlt og søger derfor en erfaren bygningskonstruktør – du kan se opslaget her.

Ansøgning sendes til job@cw-arkitekter.dk i emnefeltet skrives: Projekterende. Ansøgning må ikke indeholde personfølsomme oplysninger som CPR.nr.

​​CERTIFICEREDE BRANDRÅDGIVERE BK2 / BK3-4

Med mange brandrådgivningsprojekter i ordrebogen, søger vi derfor CERTIFICEREDE BRANDRÅDGIVERE BK2 /BK3-4 - du kan se opslaget her Certificerede Brandrådgivere.

Ansøgning sendes til job@cw-arkitekter.dk i emnefeltet skrives: Brandrådgiver . Ansøgning må ikke indeholde personfølsomme oplysninger som CPR nr.

​​Praktikant

Vi har jævnligt praktikanter i kortere eller længere perioder. Som praktikant hos C & W Arkitekter A/S vil du få en enestående mulighed for at arbejde med forskellige typer af opgaver. Vi kan garantere dig en spændende og alsidig praktikperiode​, hvor du vil blive en aktiv del af vores team, bestående af dygtige arkitekter, byggeteknikere og konstruktører. Du vil blive udfordret og få mulighed for at anvende dine teoretiske færdigheder i relation til vores projekter.

Vi tilbyder faglig sparring med dygtige og engagerede kolleger.

​​​Kontruktørpraktikant

Er du bygningskonstruktørstuderende, så følg linket Konstruktørpraktikant 2024 og se vores opslag om praktikanter til 2024. ​Ansøgning sendes til kf@cw-arkitekter.dk

​​Arkite​ktpraktikant

Er du arkitektstuderende, så følg linket Arkitektpraktikant 2024 og se vores opslag om praktikanter i 2024. Ansøgning sendes til​ pvi@cw-arkitekter.dk

C & W ARKITEKTER A/S

CVR​: 36018445

​KULLINGGADE 31E, 2. SAL, 

5700 SVENDBORG

Klik her for rutevejledning

​SIVLANDVÆNGET 29, 

5260 ODENSE S

Klik her for rutevejledning

TELEFON:

​​62 21 47 20