Maritim Erhvervspark | Svendborg

​Projektets vision
​Det er projektets vision at skabe et domicil, som kan være med til at understøtte den maritime byudvikling for den kommende by-transformation på Svendborg Havn i sammenhæng med SIMAC´s overordnede hovedgreb. Projektet er derfor tænkt som et byggeri, der komplimenterer den kommende SIMAC bygning i forhold til funktion, form og æstetik.

     

Hovedgreb og æstetisk signalværdi

Facaderne er bygget op med gråhvide facadeelementer i en stram gridformet struktur, som står i relation til den kommende SIMAC bygning. Vinduespartierne er bygget op med emalitglas (for de lukkede felter) med en tombaks farvesammensætning. Emalitfelterne er placeret spradisk for at opløse gridet´s monoliditet og skaber derfor et spil mellem det løse og det stramme. Derudover er nogle af vinduespartierne gennemgående mellem etagerne og skaber derfor en optisk effekt om indhak i volumen - også som en reference til SIMAC bygningen. Hovedgrebet er, at domicilet skal have et roligt, åbnet og venligt facadeudtryk, samt ankomstforhold som byder byen og gæsterne velkommen med sin transparens.

    

Funktioner

Stueplanet er åbent og lyst og binder 1. sal sammen med et atrium og en frilagt trappe. Derudover er der disponeret lounges, værksteder og touchdown-funktioner for at skabe liv i stueplanet. Etagerne er disponeret med kontorfunktioner i differentierede størrelser. Opholdsarealerne skal hovedsageligt findes i tagetagen, hvor brugerne vil kunne nyde udsigten over sundet.

Fakta

​Reference: Erhverv 

Adresse: Svendborg Havn

Bygherre: Svendborg Maritime Erhvervspark P/S

Omfang: 5.000 m2

Udførelse: September 2021 - September 2022

Anlægssum: kr. 72 mio. incl. moms

Arkitekt: C & W Arkitekter A/S

Ingeniør: VITA ingeniører ApS

Totalentreprenør: Hans Jørgensen & Søn A/S

C & W ARKITEKTER A/S

CVR​: 36018445

​KULLINGGADE 31E, 2. SAL, 

5700 SVENDBORG

Klik her for rutevejledning

​SIVLANDVÆNGET 29, 

5260 ODENSE S

Klik her for rutevejledning

TELEFON:

​​62 21 47 20