C & W Arkitekter
 
 
 
 

Arkitektfirma og tegnestue på Fyn i Svendborg

 

C & W arkitekter a/s indehaves af arkitekterne:
Michael Petersen, Jan Bøtter-Jensen, Kim Fink og Christian Thuesen

 

C & W arkitekter a/s er etableret i 1974

Igennem en bred vifte af opgaver har firmaet sat sit arkitektoniske aftryk i hele landet med Svendborg og Fyn som det naturlige udgangspunkt. Vores arkitektfirma har dermed bred erfaring og mange år på bagen.


Mange forskelligartede opgaver gennem årene har givet tegnestuens stab af dygtige og kreative medarbejdere en bred erfaring, som dagligt udnyttes optimalt i vores kreative miljø.

 

Allround tegnestue og arkitektfirma

Vi er i dag kendt som en meget bredt funderet allround tegnestue og arkitektfirma med både private og offentlige kunder. Gennem årene har vores tegnestue modtaget en række priser for såvel nybygninger som for byfornyelse og restaurering.


Grundtanken er, at ethvert element i en opgave skal bearbejdes ud fra en helhedsopfattelse, så der på én gang fokuseres på projektets tidsløse kvaliteter, respekt for bestående rammer og omgivelser, og samtidig tages afsæt i tidens udvikling med helt konkrete krav til form og funktion.


Tegnestuen er med fremme i den teknologiske udvikling og benytter de seneste elektroniske hjælpemidler og programmer. Dagligdagen på vores tegnestue er præget af entusiasme og energi, og både interne og eksterne relationer bygger på åbenhed, tillid og effektiv kommunikation.

 

”Øje for enkelhed og sans trivsel”, med det afsæt udvikler og styrer C & W arkitekter byggesager fra den afklarede tilbygning, over boligbyggerier til det komplese erhvervsbyggeri. Et gennemgående tema for os er, energioptimering og projektudvikling ud fra bæredygtige principper.

 

Vi er derfor partnere i Go2Green.