C & W Arkitekter

Praktikanter

Vi søger nu praktikanter til vores tegnestue

 

På tegnestuen har vi jævnligt praktikanter i kortere eller længere perioder. Dette ser vi som en god mulighed for dig til at afprøve de tilegnede færdigheder af i det virkelige arbejdsmiljø, hvor såvel arkitektoniske, konstruktive, tidsmæssige som økonomiske hensyn skal indpasses i projektet.

 

 

Vi tilbyder:

Et godt og kreativt arbejdsmiljø i spændende rammer med gode kollegaer. Vi sikrer, at du som praktikant får et godt indblik i fagets mange facetter.

 

 

Henvendelse:

Ansøgning sendes til Michael Petersen,

mp@cw-arkitekter.dk

 

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig

”C & W Arkitekter er en virksomhed, som har fokus på det æstetiske byggeri, hvilket var vigtigt for mig da jeg valgte praktikplads. Jeg har som praktikant arbejdet meget med Revit og fået stort ansvar for mindre projekter i projekteringsfasen. Jeg har desuden været en del ude af huset på fagtilsyn, hvilket har været fedt da jeg på den måde også har været med til at se den udførende fase. Vælger man at komme i praktik hos C & W Arkitekter får man stor erfaring med at sidde med den projekterende del af et projekt og man bliver udfordret på ens byggetekniske viden.

 Jeg vil klart anbefale en praktikplads hos C & W Arkitekter da der desuden er gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø - og masser af kage :-)”

 

Lars Olesen, praktikant 2015

______________________________

 

”Som praktikant hos C & W Arkitekter får man lov til at teste sig selv og sine evner som bygningskonstruktør. Mine læringsmål, med ønsket om projektering, bliver tilgodeset af tegnestuen når der delegeres opgaver til de ansatte og jeg får tildelt det ansvar som jeg selv tager og føler mig godt tilpas med. Jeg har mulighed for at arbejde selvstændigt med mine projekter som pt. bl.a. omfatter renovering og ombygning af biograf med tilbygning af nyt kulturhus i forhold i hovedprojektfasen.
Et projekt jeg selv har udviklet igennem forprojekt-fasen under vejledning af partner og arkitekt Jan Bøtter-Jensen. Jeg tegner også pt. på et enfamilieshus, der udvikles i samråd mellem bygherre og en af C & W’s kompetente arkitekter, Jeg deltager i alle byggemøder relevant for mine projekter og har også deltaget i en licitation.

 Der er en behagelig stemning på tegnestuen med højt til loftet, et godt arbejdsmiljø og dygtige medarbejder.”

Jesper Friis Aamand, praktikant 2015